CONTACT

Contact

Zou je meer willen weten over ons
en wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op

Contact informatie

info@partnersinzorg.nl

Social

Interesse in een leuke baan of stage-plek?

Heb je een afgeronde relevante HBO-opleiding, (bij voorkeur HBO MWD of HBO Social Work) en interesse in een leuke afwisselende baan?
Indien wij geen openstaande vacature hebben, maar jij wel geïnteresseerd bent in onze organisatie en op zoek naar werk: stuur gerust een open sollicitatie, wie weet zijn wij toch op zoek naar jou! Dit mag naar info@partnersinzorg.nl, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wij vinden leren en ontwikkelen erg belangrijk en zijn om die reden dan ook altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Heb je interesse in een leer- of stageplek? Laat het ons weten! In jouw motivatiebrief lezen we graag waarom je bij ons je leer- stageplek wilt realiseren. Je motivatiebrief mag je sturen naar info@partnersinzorg.nl

 

Klachten

Alle medewerkers van Partners in Zorg proberen je zo goed mogelijk te begeleiden. Desondanks kan het voorkomen dat je ontevreden bent over de gang van zaken. Als het bespreken van jouw klacht met de betrokkene, begeleider, Carin of Gemma niet leidt tot een voor jou bevredigende oplossing, kun je een klacht indienen bij onze klachtenfunctionaris.
Hoe dit werkt kun je lezen in de klachtenprocedure cliënten, die je hier kunt downloaden.
Download hier het klachtenformulier.

Als je een samenwerking ziet zitten en onze zorg kunt gebruiken kun je dit kenbaar maken via het contactformulier.

We nemen dan contact met je op en plannen een kennismakingsgesprek: in dit gesprek kun je vertellen wie je bent en wat voor zorg je zoekt. Wij kunnen vertellen wie we zijn en wat voor zorg wij kunnen bieden. Als we besluiten dat we met elkaar kunnen gaan samenwerken zal er pas een officieel intakegesprek worden gepland.

Helaas hebben we een wachtlijst, echter: de wachttijd varieert vaak.
Hierover kunnen we je in het kennismakingsgesprek informeren.

Made by PE Projects

2020 © Partners in Zorg