Beschermd wonen

Beschermd wonen is een veilige woonomgeving, waar 24 uur per dag een zorgverlener beschikbaar is voor jou.

Het toezicht en de begeleiding zijn erop gericht je te ondersteunen bij het vergroten van je zelfredzaamheid. Dit houdt in dat je wordt begeleid bij de ontwikkeling van sociale, emotionele en praktische vaardigheden die nodig zijn voor een zelfstandig bestaan.

Locaties

Wij hebben verschillende woonlocaties in Heesch en Oss met diverse vormen van begeleiding. Tijdens het intakegesprek kijken we samen welke vorm van begeleiding het beste bij jou past. Bij Partners in zorg is het ook mogelijk om intern te verhuizen wanneer je stappen zet richting uitstroom.  

Op onze locaties vind je gemeenschappelijke ruimtes om elkaar te ontmoeten. Hier wordt samen gekookt, gegeten en wekelijks worden diverse activiteiten georganiseerd. Op deze locaties is altijd een begeleider aanwezig.  

Op het moment dat jij onze hulp niet meer nodig hebt, zullen wij als zorgverleners geleidelijk uitstappen. Zo kun je blijven wonen op de plek waar jij hard hebt gewerkt aan het opbouwen van een eigen thuis, een zinvol leven en sociaal netwerk. Zo blijft alles vertrouwd en kun je zelfstandig voortbouwen vanuit deze stabiele basis. 

Sfeerimpressie

Sleep foto's