Dagbesteding

Bij Partners in Zorg hebben we meerdere mooie plekken voor een dagbesteding. Hier kun je een zinvolle dag beleven, waar je je kwaliteiten kunt ontdekken, nieuwe vaardigheden kunt leren en dit alles op je eigen tempo kunt doen. Dit gebeurt samen met onze vaste begeleiders. 

Depot

Depot is een hippe winkel met leuke cadeaus, woonaccessoires en hebbedingen. Ook hebben we hier een gezellige horecahoek met een eigen keuken. Heerlijke koffies zetten en serveren? Taarten bakken en lunches maken? Of liever klanten helpen in de winkel en achter de kassa?

Bij ons kun je alles leren of uitproberen!

Creatieve werkplaats
We hebben ook nog een werkplaats waar we al onze creatieve ideeën uitproberen. Hier maken we bijvoorbeeld items voor de winkel, verpakken we producten of doen we klussen voor andere bedrijven.

De boerderij

Onze boerderij biedt verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, te genieten van de natuur en waardevolle ervaringen op te doen:    

Werken in het groen   

Lekker tuinieren, zoals snoeien, maaien, graven en planten. Ook kun je je eigen groenten en fruit kweken in de moestuin of kas.   

Werken met dieren

Richt je aandacht op diverse dieren, zoals paarden, geiten, kippen, varkens en konijnen, en geef ze de benodigde aandacht en verzorging.  

Houtwerkplaats

Steek je handen uit de mouwen in onze houtwerkplaats en ga actief aan de slag met zagen, timmeren en samen mooie dingen maken. 

Sleep foto's