Over ons

Wij zijn Gemma van Casteren en Carin Boeijen, initiatiefnemers van Partners in Zorg en werken samen met een team van fijne, betrouwbare en betrokken collega’s die je graag helpen jouw plek in de maatschappij te veroveren, zo zelfstandig mogelijk volwassen te worden en je eigen leven op te bouwen. 

Ons team

Binnen ons team is er veel ervaring met de diverse problematieken, zijn we gespecialiseerd in de uitdagingen die alle vormen van Autisme en overige (ortho)-psychiatrische problematieken met zich mee kunnen brengen en hebben we als gezamenlijk doel: voor jou een veilig en prettig thuis en een leuk en zinvol leven te realiseren.

Kom je bij ons in zorg dan krijg je een duo van vaste begeleiders. Samen met jou maken we een zorgplan met daarin de doelen die we samen willen behalen. Jij hebt de regie: het is jouw vraag en wij helpen je waar we kunnen.

Wij bieden zowel begeleiding die geïndiceerd is vanuit de WMO (voornamelijk Zorg in Natura) als begeleiding die geïndiceerd is vanuit de WLZ.

Voor behandeling werken wij nauw samen met diverse gespecialiseerde organisaties, zoals GGZ en andere ketenpartners. Binnen Partners in Zorg zelf wordt geen behandeling geboden. 

Sfeerimpressie

Sleep foto's