SOCIA
LEREN

Socialeren

Georganiseerde en begeleide gezamenlijke activiteiten

Sporten

Sporten

Bewegen is gezond en kan naast de activerende werking, ook een sociaal doel hebben: samen sporten vraagt om contact maken en samenwerken. Sport geeft je energie of geeft je juist ruimte je energie kwijt te kunnen. Sport is veel meer dan bewegen alleen: in sport vind je alle vormen van gedrag en emotie. Maar sport is ook het overzien van het grote geheel, Strategie: dus plannen en organiseren maar ook inzicht krijgen in je eigen ik en in de ander.

Samen met één van onze begeleiders kun je een keuze maken voor de sport die bij je past. Dagelijks word er gefitnest, getennist, of hardgelopen en elke woensdagmiddag kun je aansluiten in de sporthal voor een sportieve activiteit.

MUZIEK

Muziek

Muziek maken kan taal geven aan emoties, maar muziek maken met anderen kan ook verbinden: Het leert je samenwerken, afstemmen op de ander en je eigen grenzen aangeven.

Muziek maken is een plezierige manier om je eigen mogelijkheden te ontdekken en daarmee je zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast kan muziek maken op een ontspannen manier invulling geven aan je vrije tijd. Op vaste momenten is er de mogelijkheid aan te sluiten bij de muziek-activiteiten.

Vrije (acitivi-) tijd

Vrije (acitivi-) tijd

Georganiseerde en begeleide groepsactiviteiten bieden je de mogelijkheid tot het ontmoeten van anderen: sociale contacten opdoen zonder dat je daar zelf direct het initiatief in hoeft te nemen of iets moet organiseren. De groepsactiviteiten variëren: we hebben een vaste spel-avond, een mannen-avond, diverse inloop-middagen en avonden maar ook een wekelijkse crea-ochtend: Gezellig samen zijn en creatief bezig zijn werkt ontspannend, en laat je ontdekken waar jij goed in bent. Schilderen, Knutselen, of Fotografie: alles komt aan bod.

Heb je een leuk idee? Samen gaan we het proberen!

LEES
VERDER

LEES VERDER

Made by PE Projects

2020 © Partners in Zorg